Ga direct naar de inhoud.

Al 40 jaar een vertrouwd adres

Veenauto.nl is een familiebedrijf, voortgekomen uit Autobedrijf  P.J. van Veen. In 1976 gestart in Naaldwijk door Peet van Veen aan de Koningstraat in Naaldwijk. In 1983 verhuisde het bedrijf naar Zuideinde. In 1990 werd dit pand verbouwd. In 2003 gingen de drie zonen Leon, Reinier en Sven van Veen samen met hun vader verder onder de naam Veenauto.nl aan de Hovenierstraat in Naaldwijk. In 2007 groeide het bedrijf met een tweede vestiging aan de Warmoezenierstraat.Veenauto.nl heeft twee locaties op een steenworp afstand van elkaar. Op de eerste locatie, op de Woonboulevard, is onze werkplaats en hier staan tevens zo’n 30 occasions. De tweede locatie, 400m verderop in de straat, is onze verkoop locatie. Hier staan zo’n 100 occasions van alle merken en bouwjaren in de meest uiteenlopende prijsklassen. Veenauto.nl verkoopt auto’s aan particulieren, bedrijven en aan de vakhandel. Veenauto.nl beschikt over een werkplaats met alle facaliteiten voor APK en onderhoud.

EEN TOTAALPAKKET VOOR UW AUTO

Veenauto.nl biedt een totaalpakket voor uw auto, waardoor uw auto bij ons in goede handen is.

Verkoop

Veenauto.nl verkoopt auto’s aan particulieren, bedrijven en aan de vakhandel. Een auto inruilen is uiteraard geen probleem. Wij ruilen ook nieuwere en duurdere auto’s in en betalen het verschil bij.

Inkoop

U wilt uw auto verkopen?  Daarvoor kunt u ook bij ons terecht, we kopen alle soorten en maten auto’s, bouwjaren en kilometerstanden, voor een eerlijke prijs. We kunnen direct een vrijwaringbewijs maken en betalen direct.

APK

Veenauto.nl is een officieel APK keuringsstation. Uw auto wordt bij verkoop APK gekeurd, waardoor u verzekerd bent van een veilige auto. 

Onderhoud en reparatie

In onze werkplaats beschikken we over moderne gereedschappen, apparatuur en computers om aan vrijwel alle typen auto’s te werken.

Aircoservice

Iedere airco moet periodiek gereinigd en bijgevuld worden. Voor de duurzaamheid en eventuele vervelende geur van uw airco systeem is dit aan te raden. Doe daarom de airo service bij Veenauto.nl!

Financiering

Bij Veenauto.nl kunt u met een financiering uw auto gespreid betalen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.